ActivGarden

Samen een sterk team

ActivGarden ActivGarden legt unieke & mooie tuinen aan, op maat voor iedereen, voor elk budget. Samen realiseren we ook jouw droom: een tuin in jouw favoriete stijl, op maat van al je wensen en behoeften

ActivGarden    

Verlorengoedstraat 3 - 8750   Wingene, BE-VOV, Belgium - +32.475440312 - info@tuinaanleg-onderhoud.be

//cdn.tuinaanleg-onderhoud.be/images/logo-min.png
ActivGarden website is loading...

+32.475 44 03 12

info@tuinaanleg-onderhoud.be

Missie & aanpak

Samen een sterk team

If you have a garden and a library, you have everything you need.

Marcus Tullius Cicero

  ActivGarden adviseert niet enkel, maar bouwt jouw droomtuin  

Over

ActivGarden legt unieke & mooie tuinen aan, op maat voor iedereen, voor elk budget. Samen realiseren we ook jouw droom: een tuin in jouw favoriete stijl, op maat van al je wensen en behoeften. Je budget is heilig voor ons. Samen halen we er het maximum uit.

Unieke werkwijze

Als tuincoördinator koppelen we een persoonlijke service aan een unieke werkwijze. Eén vaste contactpersoon begeleidt je tijdens het hele proces. Van eerste gesprek tot nazorg. Wij regelen alles: van de opvolging van de werf tot de communicatie met de leveranciers. Daarbij staan we altijd aan jouw kant. Dat maakt ons het ideale alternatief voor onze conculega's.

“Onze échte projecten zijn voor ons de beste reclame.”

Honderden referenties

ActivGarden bouwde reeds honderden tuinen in gans Vlaanderen. Elk van deze tuin staat synoniem voor mooiheid. Vraag dat maar aan onze klanten. Onze échte projecten zijn voor ons de beste reclame. We organiseren wel regelmatig kijkdagen bij onze klanten.

Expertise en integriteit

Met expertise en integriteit begeleiden we jou van het eerste gesprek tot de finalisatie van jouw droomtuin. Ook nadien kan je op ons rekenen. Wij helpen jouw droom te realiseren: een prachtige tuin waar je elke dag met plezier bewondert. ActivGarden kiest voor kwaliteit. Verwacht geen witte producten, maar materialen en toestellen van A-merken.

Persoonlijke aanpak

ActivGarden heeft een familiale structuur, samen met zijn 2 zonen (Thomas & Winther). Zonder externe aandeelhouders. Dat betekent voor jou: een korte en persoonlijke communicatielijn. Je staat steeds in rechtstreeks contact met zaakvoerder Reinhard. Ondertussen heeft Reinhard meer dan 28 jaar ervaring in de tuinsector. Reinhard & zijn team stellen hun ervaring graag in dienst van jouw project.

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid